Η Εταιρεία μας

logo2-FINAL02

Ποίοι Είμαστε …

Η Εταιρεία μας Win-Doors

 

Οι ανάγκες των πελατών μας είναι ιδιαίτερα διευρυμένες, όπως και το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας έχει σχεδιαστεί με μία κυρίαρχη σκέψη κατά νου: Πώς να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

  • Ακεραιότητα
  • Ομαδικό Πνεύμα
  • Αφοσίωση
  • Μεράκι
logo-FINAL-TRANS

Η Αποστολή μας!

 

Αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, ενισχύοντας την επίδοση των κτιρίων τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, δίνοτας έμφαση στην λεπτομέρια.

Τεχνογνωσία

Είμαστε ικανοί να υλοποιήσουμε κάθε σας ιδέα πέραν τον προσδοκιών σας.

Εξυπηρέτηση

Είμαστε στο πλευρό σας κάθε στιγμή ακομή και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Εξοπλισμός

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ικανό να υλοποιήσει κάθε σας έργο.
Ακεραιότητα

Οι ενέργειές μας χαρακτηρίζονται από ανοιχτό πνεύμα, ειλικρίνεια και συνέπεια. Σεβόμαστε τις δεσμεύσεις και τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με ειλικρίνεια και αμεροληψία, χωρίς να επηρεαζόμαστε από εξωτερικούς παράγοντες ή από προσωπικές συμπάθειες και εκτιμήσεις.

Ομαδικό Πνεύμα

Δημιουργούμε ανοιχτές και θετικές σχέσεις προκειμένου να προάγουμε τη συνεργασία και να επιτύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα της ομάδας είναι πάντα μεγαλύτερο από τα επιμέρους αποτελέσματα των ανθρώπων που τη συνθέτουν. Ενθαρρύνουμε και δίνουμε έμφαση στη διαδραστική επικοινωνία και τον εποικοδομητικό διάλογο.

Πρωτοβουλία

Χρησιμοποιούμε κάθε πόρο, ανθρώπινο ή μη, με στόχο τη συνεχή προσωπική και εταιρική πρόοδο που πηγάζει από τις ιδέες όλων των εμπλεκομένων.

Αφοσίωση

Η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της επιδεικνύουν έμπρακτα αφοσίωση τόσο μεταξύ τους, όσο και απέναντί στους πελάτες με τους οποίους συνεργάζονται.

Μεράκι

Το Μεράκι είναι μία λέξη που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι Έλληνες για να περιγράψουν κάτι που κάνουν με ψυχή, δημιουργικότητα ή πάθος –  όταν «βάζεις κάτι από τον εαυτό σου» σε αυτό που κάνεις.